Vágásbiztos élelmiszeripari kesztyű
A legmagasabb szintű vágásbiztosságot garantáló EN388 szabvány 5-ös szintjének megfelelően minősített élelmiszeripari védőkesztyű.
Széleskörű felhasználási területei között megtalálható például a húsipar, húsfeldolgozás is.
Mindkét kézen hordható.
db kiszerelésben.
Szín: kék
Jellemzők:
D szintű vágásbiztosság
Gépben mosható 60°C
Kötési sűrűség 13
Kisker kihelyezést segítő csomagolás
Egyesével szállítjuk
Szöszmentes konstrukció a szennyeződések minimalizálása érdekében
Gépben mosható 60°C
Szabványok:
AS/NZS 2161 .2
AS/NZS 2161 .3
ANSI/ISEA 105 - 2016 CUT Level A5
EN 388:2016 - 3.X.4.X.D
EN 420
CE Food Safe
Méretek: S-XL; 7-10