Re-Guard header

NOR regisztráció

Tájékoztatjuk kedves partnereinket, hogy egy Excel kulcsolási hiba miatt a korábban feltöltött termékregisztrációs listánkban a Maxter gyártó SRN száma és a Maxter gyártó EC-REP SRN száma hibásan került kitöltésre. Ezt a hibát javítottuk. Az új lista letölthető.

Tisztelt Partnerünk!

 

Segítséget szeretnénk nyújtani Önöknek a NOR regisztrációhoz.

A termékregisztrációhoz szükséges dokumentáció weboldalunkról tölthető le, regisztráció és belépés után. Amennyiben a bejelentkezéssel probléma lenne, kérem, jelezze és segítünk.

A letölthető excel fájl tartalmazza az általunk már regisztrált és hatósági bizonyítvánnyal már rendelkező termékeket. Amennyiben olyan terméket talál, amelynél hiányzik a dokumentáció, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot. Az adatbegyűjtés, feltöltés és előkészítés folyamatosan történik, mi is dolgozunk rajta, ezért ilyen esetben türelmét kérjük és intézkedünk az ügyben.

Hatósági bizonyítvány száma: OGYÉI/33135-5/2023
Kiállítás dátuma: 2023.05.31.

OGYÉI tájékoztatása szerint, a fenti számra hivatkozva nem szükséges a termékregisztrációt alátámasztó teljes dokumentáció felcsatolása, a hatósági bizonyítvány számot az formanyomtatvány utolsó (megjegyzés) oszlopában megadva ez a folyamat ily módon kiváltható.

A listában találhatók olyan termékek is, melyeket az OGYÉI által közzétett eszközlista alapján regisztrálunk. Az ’A oszlopban’ jelöltük, melyek saját regisztrációk, illetve melyek kerültek az eszközlistából beemelésre.

Szeretném felhívni azok figyelmét, akik már regisztráltak termékeinkből, hogy a Leboo Healthcare Products Limited gyártónk EC-Rep. székhelyének változása miatt módostó beadványt kellett benyújtanunk, melyet Önöknek is így meg kell tenniük. Kérjük, nézzék át a letölthető listát, hogy érinti-e az Önök regisztrációját ez a változás.

 

Továbbiakban is készséggel állunk rendelkezésükre a regisztrációval kapcsolatban.

A regisztrációval Inokay Réka (export@re-guard.hu +36305784043) foglalkozik.

 

Frissítve: 2024-01-29