Re-Guard header

20 éves a Re-Guard Kft.

Regöly-Mérei Gábor ügyvezető, a 20. évforduló alkalmából:

„Orvos szülők gyermekeként az egészségügy mindig közel állt hozzám, ebben a környezetben nőttem fel.
Közgazdászként, már az egyetem alatt tudatosan kezdtem el építeni a céget.
2002-ben a nulláról kezdtem és lépésről-lépésre haladtam végig az úton, évről-évre bővítve a termékek és partnereink körét, majd 2007-ben elindítottam a saját importos beszerzést. Ekkor költözött a cég lakóhelyem közelébe, Telkibe, ahol egy kisebb irodából indultunk, majd 2013-ban a jelenlegi telephelyünkre költöztünk.
Mára 2000 négyzetméteres raktárkapacitással, saját járműparkkal szolgáljuk ki ügyfeleinket. Közben a munkatársaim létszáma is folyamatosan gyarapodott, jelenleg 23 kollégával dolgozom együtt.   

SAP és WMS rendszer segíti munkánkat, a tavalyi évben megújult a weboldalunk, így új felületen is fogadjuk partnereink igényeit. Egészségügyi portfóliónk immár teljes, jelenleg a munkavédelem területét fejlesztjük, hogy kínálatunk minden igényt le tudjon fedni.
Elsődleges célunk erősíteni a hazai gyártókat és beszállítókat, ugyanakkor részt veszünk nemzetközi kiállításokon is azzal a szándékkal, hogy termékeinket az európai piacon is megismertessük.

Hiszem, hogy sikerünk titka a jó minőségű, kedvező ár-érték arányú termékek forgalmazása és a jó csapatmunka. Egy olyan légkör biztosítása, ahol családias környezetben, együtt dolgozunk a célokért és kollégáim is magukénak érzik az elért eredményeket. "